Slim Body Wrap

19,95 9,95

Excl. BTW: €8,22

Prijs in spaarpunten: 200

Excl. BTW:
€8,22
Prijs in spaarpunten:
200
Model:
SlimWrap
Levertijd:
1-3 werkdagen
Spaarpunten:
20
Omschrijving

✔ Ann Chery Body Wrap is een lichaamspakking, gemaakt van organische middelen zoals sojaolie en cafeïne, terwijl de lodine als ontstekingsremmend werkt.
✔ De afslankende lichaamspakking kan vóór het slapengaan worden aangebracht en gedurende zes uur 's nachts worden gedragen, zodat het uw dag niet hindert. Of voor een maximum van 6 uur gedurende de dag met uw waist trainer.
✔ Deze body wrap voor gewichtsverlies is ontworpen om resultaten op lange termijn te bieden, omdat het uw cellen ontgift en hobbelige gebieden comprimeert.
✔ De Osmotische Wrap kan op elk doelgebied op het lichaam worden aangebracht met de Ann Chery creme of gel die helpt bij het bereiken van een platte buik, waardoor striae wordt geëlimineerd en het uiterlijk van cellulitis wordt verminderd.
✔ Het kan worden toegepast op armen, buik, rug of benen om sinaasappelschil te verminderen, bekend als cellulitis.


VOORDELEN

✔ Verlaagt direct de vetreserves
✔ Gemakkelijke vetcellen breken
✔ Anti-cellulitis
✔ Verbetert de microcirculatie
✔ Lipolytisch effect - makkelijke breuk van vetcellen
✔ Ontgift
✔ Bevordert gewichtsverlies

AANWIJZINGEN Het is perfect om te gebruiken op zichzelf of met elke waist trainer om die ronde slankere taille te helpen bereiken. Breng Ann Chery Cream of Gel na het douchen om je middel aan. Masseer in een rondgaande beweging. Wikkel de wrap rond je middel. Aanbevolen gebruik 6-8 uur elk gebruik. Gebruik het met onze waist trainers voor betere resultaten.


WAARSCHUWING:

Buiten het bereik van kinderen houden

Mag niet op het gezicht worden gebruikt

Beoordelingen (3)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (1)