Verzenden & retouren

 

Bestelling retourneren 

In verband met hygiënewetgeving hanteert de Curvy Angels een zeer streng retourbeleid. Shapewear valt onder de Hygiëne Wet. Hierdoor is het retourneren van deze producten niet mogelijk. Wees er dus van bewust dat het herroepingsrecht niet van toepassing is. 

Wij begrijpen echter dat het uitzoeken van de juiste maat niet makkelijk is. Om die reden verlenen wij een extra service om een waist trainer of vest éénmalig  te ruilen (mits onze retourvoorwaarden in acht worden genomen).  Let op: Wraps, gels, crèmes en shapewear producten kunnen niet worden geruild/geretourneerd. 

Retourvoorwaarden 

Aan het ruilen en het retourneren van producten zijn een aantal voorwaarden verbonden: 

- Wanneer je een product wil retourneren of ruilen, moet dit binnen 2 werkdagen worden gemeld door een mail te sturen naar info@curvyangels.nl. Vermeld daarin jouw naam en het ordernummer van de bestelling. Ruilen/retourneren kan maar één keer. De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. 
- Er mogen absoluut géén gebruikerssporen aanwezig zijn op de producten. Bovendien mag het product niet uitgerekt zijn. Is dit wel het geval dan wordt de retourzending niet geaccepteerd. Wij sturen het product naar je terug en brengen de gemaakte kosten in rekening. 
- De labels/kaartjes moeten nog aan de kleding zijn bevestigd. 
- Waist trainers en vesten moeten binnen 5 dagen geretourneerd worden. Deze termijn is bindend en inclusief weekend- en feestdagen. Retouren die niet binnen de gestelde termijn bij ons aangeboden zijn worden niet geaccepteerd. Wij sturen de zending naar je terug en brengen de gemaakte kosten in rekening. 
- Producten worden alleen geruild. Er wordt geen geld teruggeven. Wel vertrekken wij een tegoedbon die 1 jaar geldig is, mits de retourvoorwaarden in acht zijn genomen. 

Kortom 

- Pas de waist trainer of de vest altijd met onderkleding of een shirt; 
Geretourneerde waist trainers en vesten moeten onbeschadigd/ongedragen zijn; 
Op het artikel mogen absoluut géén gebruikerssporen aanwezig/zichtbaar zijn. Gebruikerssporen zijn: rimpels/deuken/plooien/vlekken/(lichaams)geuren/pluisjes/haren. 
Producten binnen de gestelde termijnen retourneren. 
Orginele onbeschadigde verpakking. 

Nog even dit 

Wij verzoeken je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij de retourzending niet accepteren. Zo verzekeren wij onze klanten dat het product nieuw is en dat wij zorgvuldig omgaan met onze producten. 

Verzending 

Het artikel moet in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Op onze website vind je het retourformulier. Dit moet je invullen en met de zending meesturen. Geef het pakket af op een PostNL of DHL postkantoor. Qua verzendkosten moet je rekenen op een bedrag van maximaal €6,95 (afhankelijk van het gewicht en formaat). Mocht het geretourneerde artikel helaas niet voldoen aan onze retourvoorwaarden, dan brengen wij de klant hiervan per email op de hoogte. Wij sturen het product naar je terug en brengen de gemaakte kosten in rekening. 

Retouradres (voor artikelen die aan de retourvoorwaarden voldoen) 
Curvy Angels 
Cicerostraat 35 
3076AA Rotterdam 
Nederland