Waist training voor beginners

WAT IS EEN WAIST TRAINER?
Laten we beginnen met de basis: wat is een waisttrainer? Een waist trainer is een kledingstuk met hoge compressievorming dat u rond uw buik draagt ​​om uw taille direct te versmallen en uw fitnessdoelen aan te vullen. De meeste waist trainers stimuleren de thermische activiteit in je kern, waardoor je meer kunt zweten met minder inspanning tijdens het sporten. De voordelen van de waist trainer zijn onder meer een effectievere training, een verbeterde houding en een zandloperfiguur.

WAT IS WAIST TRAINING?
Als je hem dagelijks draagt, kan een waist trainer - samen met het juiste dieet en lichaamsbeweging - je helpen gemotiveerd en zelfverzekerd te blijven op je afslankreis. 

IS WAIST TRAINING JUIST VOOR MIJ?
Je hoeft geen Kardashian te zijn om geweldige nieuwe rondingen te krijgen van de waist training. Iedereen kan een magerder taille bereiken door een waist trainer te dragen. En door te kiezen voor het juiste kledingstuk voor uw lichaamsvorm, kunt u ervoor zorgen dat uw waist trainer altijd comfortabel zit op uw lichaam. Het gaat allemaal om het vinden van het juiste materiaal en de juiste pasvorm. We zijn hier om te helpen.

WERKEN WAIST TRAINERS WEL?
De effecten van het dragen van een waist trainer zijn direct. Je ziet er 1, 2 of zelfs 3 maten kleiner uit zodra je de waist trainer omdoet. Waist training is ook een geweldige manier om de lange termijn afslankdoelen uit je fitnessroutine aan te vullen. 

ALLES OVER RESULTATEN

HOE SNEL ZULT U DE RESULTATEN VAN DE TAAI TRAINING ZIEN?
Het mooie van waist training is dat de afslank- en houdingscorrectie direct gebeurt! Als u waist training probeert aan te vullen als aanvulling op een fitnessroutine, variëren de resultaten sterk, afhankelijk van uw fitnessniveau, wanneer u begint, hoe toegewijd u bent aan uw waist training, uw dieet en lichaamsbeweging, en zelfs uw genetica. Onze aanbeveling: ga door! Houd het lang genoeg vol en je zou eerder resultaten in de spiegel kunnen zien dan je denkt.

HOE DE BESTE RESULTATEN TE KRIJGEN
Waist training is het meest effectief als het wordt gebruikt als onderdeel van een gezonde all-round levensstijl. Om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt en uw voortgang bijhoudt, moet u:
- Maak foto's van je voortgang.
- Blijf gehydrateerd.
- Volg een fitnessroutine met cardio- en krachttraining.
- Eet de hele dag kleine, voedzame maaltijden.
- Als je er eenmaal aan gewerkt hebt, draag je je waist trainer 8-10 uur per dag.

DIEËT AANBEVELINGEN
Tijdens het eten kan het dragen van een waist trainer u sneller een vol gevoel geven, waardoor uw porties kleiner worden. Het is dus belangrijk om elke maaltijd te verpakken met de voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft. We raden af ​​om op dieet te gaan, want dat leert je over het algemeen niet om een ​​permanente aanpassing aan je levensstijl aan te brengen om je gezondheid te verbeteren. In plaats daarvan kunt u een opschoning gebruiken om uw levensstijlverandering te starten. Houd je daarna vast aan onbewerkt en onverwerkt voedsel dat je energie geeft en je een goed gevoel geeft!

TRAININGSTIPS
Het dragen van een sexy waist trainer kan zeer motiverend zijn, dus haal het beste uit je workouts. Het is belangrijk om verschillende niveaus van cardio-intensiteit te combineren met krachttraining om die kernspieren sterker te maken tijdens je fitnessreis.

WAT TE WETEN WANNEER JE BEGINT
Als je nieuw bent bij het trainen van de taille, heb je misschien wat verrassingen! Dit is wat heel normaal is maar misschien onverwacht:
- Waist trainers zijn moeilijk om om te doen (het wordt makkelijker)
- In het begin kun je je waist trainer maar een paar uur per keer dragen.
- U zult snelle resultaten merken.
- Je zult minder snel te veel eten.
- Je zult je afvragen hoe je je ooit zonder hebt gekleed!